Welkom op de Mijlpaal

Schermafbeelding 2021-10-16 om 16.23.48

Kiezen voor BSGO Freinetschool De Mijlpaal, is kiezen voor de stevige basis waar ieder kind recht op heeft. Vertrekkend vanuit de interesse van het kind, worden alle leerkansen benut, met de nadruk op zelf ervaren. Niet alleen kennen en kunnen staan centraal, maar ook voelen en zijn, zodat plaats wordt gemaakt voor een open en brede blik op de wereld. Dat alles start al bij het betreden van het schooldomein, dat is opgevat als een bonte verzameling van ontdekplekken.

Dankzij ruimte voor persoonlijke invulling en oog voor diversiteit, wordt er samen gestreefd naar een mooi geheel. Want ook dat is De Mijlpaal: de perfecte symbiose tussen de leerlingen, het schoolteam en de ouders. Betrokkenheid en samenwerking vormen de fundamenten van onze school. Zo krijgt elk kind de kans om een eigen traject te doorlopen in een omgeving die rust en vertrouwen uitstraalt.

BSGO Freinetschool De Mijlpaal staat voor een vernieuwend onderwijsproject met respect voor tradities en waarden waarin ieder kind voluit gestimuleerd wordt om de eerste mijlpalen te bereiken.

Meer over onze Freinetwerking vindt je hier>>>